Hawaii

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Hawaii

Hawaii-ban eladó ingatlan

Hawaii egy elszigetelt vulkáni szigetvilág a csendes-óceáni térségben. A szigetek jól ismertek a sziklák, vízesések, trópusi növényzet és arany, vörös, fekete és akár zöld homokos strandok vadon élő tájain. Honolulu a főváros és a legnépesebb város, és Oahuban található.

Ők is az egyik a két állam között, ahol Alaszka nem tartozik az úgynevezett szomszédos Egyesült Államokba.

A szigetcsoport szigetei nyolc: Niihau, Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Kahoolawe, Maui és Hawaii-sziget. Az utolsó is a legnagyobb, és gyakran az úgynevezett "Big Island" -nek nevezik, hogy elkerüljék az állammal való zavart.

Hawaii az 50. amerikai állam és a legutóbbi állapot, amelyet 1959-ben adtak hozzá. Hawaii az egyetlen olyan állam Amerikában, amely teljes egészében szigetekből áll.

A szigeteken alig több mint egymillió lakosa van Amerikában és a 11. legkevésbé népes 8. legkisebb államban.

Az a tény, hogy a lakosság nem nagy, részben a magas életköltségnek és a Hawaiihoz kapcsolódó magas adóknak tudható be. A lakosok az országos átlag közel háromszorosát fizetik.

Februárban a Munkaügyi és Ipari Kapcsolatok Tanszék bejelentette, hogy februárban Hawaii 2300 munkahelyet, a munkanélküliségi ráta pedig 2,1% -ot tett ki. Ez az egyik legalacsonyabb munkanélküliségi ráta az országban.

 Mit jelent ez a drága ingatlanok Hawaii-ban történő értékesítése, a drága életköltségek és egy kis lakosság a Hawaii ingatlanpiacon 2018-ban? Ez a piac a vásárlóknak vagy a paradicsomnak a Hawaii-ban eladó ingatlanok eladók számára? A Hawaii ingatlanpiac fontos hullámot vezet, vagy a katasztrófa szélén?

A száz amerikai nagyvárosi terület rangsorában Honolulu városa a várt lakásértékesítés és az árnövekedés szempontjából 67. helyen állt. 3,11% -os áremelkedést és Hawaii-i ingatlanok értékesítésének növekedését 1,43% -kal nőtt az elmúlt évben.

A Hawaii-i ingatlanárak, az egyszemélyes lakásárak Oahuban 2,7% -kal nőttek 2016-tól 2017-ig, és a szakértők előrejelzik, hogy az átlagos ár 2018-ban emelkedhet.

A hawaii ingatlanpiac már régóta ünnepi vagy éhínségi állapotban van. Ez tökéletes az ultra-gazdag kereső értékesítési ingatlanok eladásra Hawaii, de gyakran nyújt néhány lehetőséget a lakosság nagyrészt a szolgáltatási és vendéglátóiparban. A 2018-as év változhat, mivel egyre több befektető fordul a Hawaii tulajdonában lévő ingatlanokhoz, amelyek kisebbek, mint két és háromszáz négyzetméter, ami a megfizethetőbb lakhatás biztosításának eszköze.

Hawaii legjobb lakóhelye Honolulu, Hawaii legnagyobb városa és neve "védett kikötő", és az ország egyik legmagasabb megélhetési szintje és alacsony bűnözési rátája. A város pozíciója lehetővé teszi, hogy a többi sziget kapujává váljon.

 Paia a legtöbb Hawaiiának a kedvenc helye, mivel kevésbé turisztikai és hitelesebb város.

A kis Paia piac megnehezíti a kis, de állandó növekedést rögzítő Honolulu piac előrejelzését.

Hawaii szabadon élvezheti a Hawaii-ban eladásra kerülő ingatlanok átlagértékeit tekintve egy további év folyamatos növekedését, és ez az ország egyik legdrágább helyszíne marad.

  •  
    Hawaii-ba költözés. Exatriate és Hawaii-ban él

        Aki soha nem is álmodott, még egy pillanatra sem, hogy pihenjen az életedről? Talán az egyik ilyen csodálatos helyen, ahol lehetetlen, hogy ne legyél eksztatikus. És ha azt mondtuk volna, hogy egy ingatlan megvásárlása az egyik ilyen helyen lehet a napi monotónia megoldása? Igen, ma a Real ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 42789

Eladás Parti nyaraló, Hawaii, Honolulu, Honolulu, 91-982 OLOLANI STREET

78,884,437,880.75HUF
Eladás
Parti nyaraló

2.23 m²
Hawaii szabványidő
Cod. 10574

Eladás Ház, Hawaii, Honolulu, Honolulu, Honolulu

1,684,899,880.01HUF
Eladás
Ház

790 m²
Csökkent a $ 8.000.000. Private gated kikötő / golf közösség.
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB